Grøt med avokado og fersken

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med avokado og fersken som topping, blir denne havregrøten et godt og mettende måltid.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dllettkokte havregryn
6 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ tssalt

Topping

½ stkavokado
1 tssitronsaft
1 stkfersken
2 tshakkede mandler
2 sshonning
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
    2. Fjern skallet på avokado og del i biter. Drypp med litt sitronsaft. Del fersken i to, fjern stein og del i biter.
    3. Ha grøten i serveringskåler og topp med avokado- og ferskenbiter, hakkede mandler og honning.

      Tips:

      Ønsker du en saltere variant, kan du sprøsteke spekeskinke eller bacon og drysse over.

Tips:

Bytt gjerne ut havregryn med bokhveteflak eller hirse for variasjon.

Kommentarer

  Legg til kommentar