Grøt med avokado og fersken

Grøt med avokado og fersken

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Med avokado og fersken som topping, blir denne havregrøten et godt og mettende måltid.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl lettkokte havregryn
6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ ts salt

Topping

½ stk avokado
1 ts sitronsaft
1 stk fersken
2 ts hakkede mandler
2 ss honning

Slik gjør du det

    1. Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt.
    2. Fjern skallet på avokado og del i biter. Drypp med litt sitronsaft. Del fersken i to, fjern stein og del i biter.
    3. Ha grøten i serveringskåler og topp med avokado- og ferskenbiter, hakkede mandler og honning.
      Tips!

      Ønsker du en saltere variant, kan du sprøsteke spekeskinke eller bacon og drysse over.

Tips!

Bytt gjerne ut havregryn med bokhveteflak eller hirse for variasjon.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat