Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Fortånnagraut fra Orkdal

Middels
55min

Ekte norsk tradisjonskost; fortennagraut, fortinnagraut eller onnegraut. Byggmelsgrøt under med god rømmegrøt på toppen.

4.2
(19)
Lagre
Skriv ut
Fortånnagraut fra Orkdal

Ingredienser

Grynmelsgrøt/byggmelsgrøt:

5 dl
byggmel
2 ts
salt

Rømmegrøt:

2.5 dl
TINE® Seterrømme eller Lettrømme
1 dl
hvetemel
2.5 dl
½ ts
salt

Tilbehør:

2 ss
sukker
2 ts
kanel

Slik gjør du

Rømmegrøt:

Tips

Vet du at dersom du koker grøt på skummet melk, setter grøten seg lettere fast i bunnen av gryta enn dersom du bruker TineMelk Hel eller Lett?

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter