Skip to main content

Chiagrøt

Enkel
10min

Chiafrø blir til en super grøt om du blander dem med melk og yoghurt. La grøten stå å tykne i kjøleskapet natten gjennom, så har du en perfekt start på dagen. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

4.0
(476)
Next ImageChiagrøt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ss
chiafrø
1 ss
agavesirup (ev. lønnesirup)

Topping

2 ss
müsli
2 ss
friske blåbær

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen chiafrø, melk, yoghurt og sirup. Fordel i serveringsglass og la stå i kjøleskapet i minst 6 timer.

    Tips

    Ønsker du en tykkere og mer fast grøt, kan du røre inn noen spiseskjeer med havregryn. Jo mer gryn, jo tykkere grøt.
  2. Topp med müsli og blåbær og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Fordeler du grøten i små porsjonsglass med lokk, kan du enkelt ta den med deg på jobb eller tur om du ikke rekker frokost hjemme.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter