Chiagrøt

Chiagrøt

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 10 min
Chiafrø er veldig næringsrike og blir til en super grøt om du blander dem med melk. La den stå å tykne i kjøleskapet natten gjennom, så har du en perfekt start på dagen. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 ss chiafrø
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ss agavesirup (ev. lønnesirup)

Topping

2 ss müsli
2 ss friske blåbær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen chiafrø, melk og sirup. Fordel i serveringsglass og la stå i kjøleskapet i minst 6 timer.
      Tips!

      Ønsker du en tykkere og mer fast grøt, kan du røre inn noen spiseskjeer med havregryn. Jo mer gryn, jo tykkere grøt.

    2. Topp med müsli og blåbær og server.
Tips!

Fordeler du grøten i små porsjonsglass med lokk, kan du enkelt ta den med deg på jobb eller tur om du ikke rekker frokost hjemme.

Kommentar

Kommentarer

  • Vilde

    11 dager siden
    Med eller uten lokk, Tine?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      6 dager siden
      Hei Vilde,

      Du kan bruke både uten og med lokk, men anbefaler med lokk eller plastikk over slik at du slipper kjøleskapslukt på grøten:)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat