Chiagrøt

Chiagrøt

16
90
Enkel10 min
Chiafrø blir til en super grøt om du blander dem med melk og yoghurt. La grøten stå å tykne i kjøleskapet natten gjennom, så har du en perfekt start på dagen. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

  • 2 ss
    müsli
  • 2 ss
    friske blåbær

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen chiafrø, melk, yoghurt og sirup. Fordel i serveringsglass og la stå i kjøleskapet i minst 6 timer.

    Tips

    Ønsker du en tykkere og mer fast grøt, kan du røre inn noen spiseskjeer med havregryn. Jo mer gryn, jo tykkere grøt.

  2. 2

    Topp med müsli og blåbær og server.

Tips

Fordeler du grøten i små porsjonsglass med lokk, kan du enkelt ta den med deg på jobb eller tur om du ikke rekker frokost hjemme.

Del denne oppskriften: