Chiagrøt

Chiagrøt

10
  • Enkel
  • 10 min
Chiafrø er veldig næringsrike og blir til en super grøt om du blander dem med melk. La den stå å tykne i kjøleskapet natten gjennom, så har du en perfekt start på dagen. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

6 ss chiafrø
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
1 ss agavesirup (ev. lønnesirup)

Topping

2 ss müsli
2 ss friske blåbær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen chiafrø, melk og sirup. Fordel i serveringsglass og la stå i kjøleskapet i minst 6 timer.
      Tips

      Ønsker du en tykkere og mer fast grøt, kan du røre inn noen spiseskjeer med havregryn. Jo mer gryn, jo tykkere grøt.

    2. Topp med müsli og blåbær og server.
Tips

Fordeler du grøten i små porsjonsglass med lokk, kan du enkelt ta den med deg på jobb eller tur om du ikke rekker frokost hjemme.

Kommentarer

  • Liv

    12 timer siden
    Liv. Kan jeg bruke kefir?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      6 timer siden
      Prøv gjerne kefir! Hørtes godt ut! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat