Chiagrøt

Chiagrøt

8
  • Enkel
  • 10 min
Chiafrø er veldig næringsrike og blir til en super grøt om du blander dem med melk. La den stå å tykne i kjøleskapet natten gjennom, så har du en perfekt start på dagen. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

6 ss chiafrø
3 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
1 ss agavesirup (ev. lønnesirup)

Topping

2 ss müsli
2 ss friske blåbær

Slik gjør du det

    1. Rør sammen chiafrø, melk og sirup. Fordel i serveringsglass og la stå i kjøleskapet i minst 6 timer.
      Tips

      Ønsker du en tykkere og mer fast grøt, kan du røre inn noen spiseskjeer med havregryn. Jo mer gryn, jo tykkere grøt.

    2. Topp med müsli og blåbær og server.
Tips

Fordeler du grøten i små porsjonsglass med lokk, kan du enkelt ta den med deg på jobb eller tur om du ikke rekker frokost hjemme.

Kommentarer

  • Anne

    8 måneder siden
    I stedet for sirup, kan man bruke honning?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      7 måneder siden
      Det skal gå fint å bruke honning. Anbefaler da Akasiehonning. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat