Chiagrøt
Enkel•10 min min
Chiafrø blir til en super grøt om du blander dem med melk og yoghurt. La grøten stå å tykne i kjøleskapet natten gjennom, så har du en perfekt start på dagen. Grøten bør stå minst 6 timer i kjøleskapet.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 sschiafrø
-
1 dl
-
1 ½ dl
-
1 ssagavesirup (ev. lønnesirup)
Topping
-
2 ssmüsli
-
2 ssfriske blåbær
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen chiafrø, melk, yoghurt og sirup. Fordel i serveringsglass og la stå i kjøleskapet i minst 6 timer.
Tips
Ønsker du en tykkere og mer fast grøt, kan du røre inn noen spiseskjeer med havregryn. Jo mer gryn, jo tykkere grøt.
-
2
Topp med müsli og blåbær og server.