Sommerlig Quesadilla
Enkel
15min
Meksikansk smaksbombe med revet Norvegia, reker, vårløk, avocado og koriander. Serveres med kjølende mangosalsa, og litt rømme.
4.0
(6)

Ingredienser
Mangosalsa:
1 stk
mango
1 dl
frisk koriander
1 stk
rød chili
4 stilk
vårløk
1 stk
lime (saften)
Tortilla med fyll:
800 g
reker med skall
1 dl
koriander
2 stk
avokado
1 stk
sitron (saften)
2 ss
TINE® Meierismør til steking
8 stk
myke tortillalefse
200 g
Norvegia® Revet
2 dl
TINE® Lettrømme 17 % eller en annen variant
Slik gjør du
Tortilla med fyll:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Quesadillas er en lur måte å få brukt opp rester på. Bruk for eksempel kjøttsaus eller rester fra tacomiddagen som fyll til quesadillas.




