Sommerlig Quesadilla

Sommerlig Quesadilla

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Meksikansk smaksbombe med revet Norvegia, reker, vårløk, avocado og koriander. Serveres med kjølende mangosalsa, og litt rømme.

Ingredienser

Antall porsjoner

Mangosalsa:

1 stk mango
1 dl frisk koriander
1 stk rød chili
4 stilker vårløk
1 stk lime (saften)

Tortilla med fyll:

800 g reker med skall
1 dl koriander
2 stk avokado
1 stk sitron (saften)
2 ss TINE Meierismør til steking
8 stk myke tortillalefser
200 g Norvegia® Revet
2 dl TINE Lettrømme 18 % eller en annen variant

Slik gjør du det

    1. Del mango i terninger. Finhakk koriander og chili. Skjær vårløk i strimler. Bland sammen, og smak til med limesaft. Sett til side.
  1. Tortilla med fyll:

    1. Rens reker og hakk dem fint. Hakk koriander og ha i sammen med rekene.
    2. Del avocado i to på langs, fjern stein og ta ut kjøttet med en spiseskje. Del i små terninger. Bland med rekene. Press sitronsaft over med en gang. La stå.
    3. Varm en panne til middels varme sammen med litt smør og legg i en tortillalefse. Legg litt Revet Norvegia på den ene halvdelen av tortillaen. Ta en neve reke- og avocadoblanding og legg på litt mer ost. Brett over den ”tomme” halvdelen og stek 1-2 minutter før du forsiktig snur tortillaen og lar den ligge et par minutter på denne siden. Den skal bli lett gyllen.
    4. Legg på fat og klipp hver tortilla i tre. Server med mangosalsa og gjerne litt rømme til.
Tips!

Quesadillas er en lur måte å få brukt opp rester på. Bruk for eksempel kjøttsaus eller rester fra tacomiddagen som fyll til quesadillas.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat