Skip to main content

Røsti med Jarlsberg®

Enkel
15min

Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.

3.6
(25)
Next ImageRøsti med Jarlsberg®

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
potet
1 stk
løk (middels stor)
50 g
Revet JARLSBERG®
2 ss
krydderurt

Ved servering

12 skiver
spekeskinke
2 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Skrell og grovriv poteter og løk. Klem så mye væske som mulig ut av potetene og bland dem med løk, revet ost, urter, salt og pepper. Stek fire røsti i smør i stekepanne.

  2. Anrett ruccolasalat med tomatskiver og spekeskinke på tallerkener. Skjær osten i flak og dryss den over. Legg så en varm røsti på hver tallerken og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne røstipotet som tilbehør til maten, i stedet for kokt potet. Herlig!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter