Røsti med Jarlsberg®
Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk potet
- 1 stykk løk, (middels stor)
- 50 g Revet JARLSBERG®
- 2 ss krydderurt
Ved servering
- 12 skive Jarlsberg® Original
- 12 skive spekeskinke
- 2 dl ruccola
Slik gjør du
1
Skrell og grovriv poteter og løk. Klem så mye væske som mulig ut av potetene og bland dem med løk, revet ost, urter, salt og pepper. Stek fire røsti i smør i stekepanne.
2
Anrett ruccolasalat med tomatskiver og spekeskinke på tallerkener. Skjær osten i flak og dryss den over. Legg så en varm røsti på hver tallerken og server.
TipsServer gjerne røstipotet som tilbehør til maten, i stedet for kokt potet. Herlig!