Rekecocktail

Rekecocktail

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Rekecocktail er en klassisk og god forrett. Med reker, agurk, avokado, sitron, chili og salat, har du en frisk og smakfull start på måltidet.

Antall porsjoner

Ingredienser

250 g store reker
½ stk agurk
1 stk liten, fersk ananas i biter
2 stk avokado i biter

Dressing:

4 ss sitronsaft
4 ss Kesam® Original
1 ts sukker
1 ss olje
1 ts finhakket rød chili
½ ts salt
¼ ts pepper

Tilbehør:

2 dl finhakket isbergsalat

Slik gjør du det

    1. Bland reker, agurk og ananas med avocado.
  1. Dressing:

    1. Rør sitronsaft, sukker, olje og chili sammen. Smak godt til med salt og pepper. Vend sausen forsiktig i salaten.
    2. Anrett i glass som er fylt med finhakket salat. Server med for eksempel toast.
      Tips!

      Lag skåler av filodeig og ha salaten i: 1. Tin frossen filodeig. Pensle hvert flak med smeltet smør på begge sider. 2. Legg hvert flak i en ildfast kopp eller liten skål. La resten av flaket henge ned på utsiden. Stek ved 200 grader C, i ca. 10 minutter. Følg med det skal bli svakt gyllent, men gjennomstekt. 3. Avkjøl litt før de tas ut av koppene. Fyll filodeigskålene med salat og rekecocktail like før servering.

Tips!

Topp denne retten med litt revet sitronskall for ekstra god smak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat