Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Müslibar

Enkel
1t 15min

Med få ingredienser kan du enkelt lage müslibars til alle på laget. Dyppet i Kesam® med blåbær er det et perfekt mellommåltid!

3.7
(51)
Next ImageMüslibar

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ss
honning
2 ss
brunt sukker
3 dl
tørket aprikos
1 l
müsli
4 ss
sesamfrø

Til servering

150 g
blåbær
150 g
bringebær

Fremgangsmåte

  1. Varm sukker og honning i en kjele på medium varme og rør til sukkeret er oppløst.

  2. Kjør tørket aprikos i en kjøkkenmaskin med knivblad. Ha i müsli, sesamfrø og honningblandingen og kjør til godt blandet.

  3. Fordel blandingen utover en liten langpanne eller rektangulær glass- eller metallform (ca. 18x28 cm) dekket med bakepapir.

  4. Press blandingen godt ned i formen med en slikkepott. For å få presset massen godt ned i formen, kan du legge et ark bakepapir på toppen og bruke håndflatene til å presse massen sammen og flate ut toppen. Avkjøl i kjøleskap i ca. 1 time.

  5. Løft ut bakepapiret fra formen og del müslimassen i avlange biter med en skarp kniv. Fordel Kesam i små porsjonskopper, stikk en müslibar i og dryss over friske bær.

    Tips

    Server gjerne müslibars på et stort brett med en egen skål til Kesam som alle kan dyppe i.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan bruke hvilken som helst ferdige müsliblanding. Jo flere ingredienser, som tørket frukt, nøtter etc, som er i müslien, jo mer kompleks müslibar får du. Smak deg fram til din favoritt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter