Fiberrike eggemuffins
Enkel
40min
Med saftige, grove muffins får du et helt måltid i hånden. Grovt mel, brokkoli og egg fyller opp i en fei.
4.3
(12)

Ingredienser
200 g 
4 stk 
 egg 
2 dl 
 hvetemel 
3 dl 
 sammalt hvete, fin 
1 ts 
 salt 
1 ½ ts 
 bakepulver 
Slik gjør du
Tips
Du kan også fylle muffinsene med for eksempel hakket spinat og skinkebiter for variasjon.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Det er viktig å lage disse muffinsene i solide, store muffinsformer da de vil renne utover om ikke formene er stive. Bruk solide former av aluminium eller sett vanlige papirformer i en muffinspanne. Ønsker du å bruke mindre former for å servere flere, kan du droppe egget på toppen. Du kan også smøre en muffinspanne med smør og steke dem rett i pannen.





