
Minivannbakkels med gruyère
Det er alltid hyggelig å servere en liten munnfull når du får gjester på besøk eller skal hygge deg litt ekstra hjemme selv. Disse vannbakkelsene lover vi at pirrer smaksløkene.

Ingredienser
Antall porsjoner
28
Fyll
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Del smør i biter og kok opp sammen med vann. Ha i hvetemel og rør godt noen minutter. Riv gruyère og bland det inn. Ta kjelen av varmen og avkjøl litt.
- 2
Visp inn ett egg av gangen. Rør godt mellom hvert egg slik at deigen samler seg. Deigen skal være fast og smidig uten å flyte utover. Det kan være lurt å lettpiske det siste egget og tilsette det gradvis slik at deigen ikke plutselig blir for løs.
- 3
Sett små vannbakkels med en skje på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek i 10-15 minutter eller til gylne. Avkjøl på rist.
- 4
Del vannbakkelsene i to og legg på litt salat, en bit ost, litt skinke og en halv cherrytomat.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


