Håndkle og blad
Müslibar med Kesam®
(33)

Müslibar

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med få ingredienser kan du enkelt lage müslibars til alle på laget. Dyppet i Kesam® med blåbær er det et perfekt mellommåltid!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

16
4 sshonning
2 ssbrunt sukker
3 dltørkede aprikoser
1 lmüsli
4 sssesamfrø

Til servering

6 dlKesam® Original
150 gblåbær
150 gbringebær
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Varm sukker og honning i en kjele på medium varme og rør til sukkeret er oppløst.
    2. Kjør tørket aprikos i en kjøkkenmaskin med knivblad. Ha i müsli, sesamfrø og honningblandingen og kjør til godt blandet.
    3. Fordel blandingen utover en liten langpanne eller rektangulær glass- eller metallform (ca. 18x28 cm) dekket med bakepapir.
    4. Press blandingen godt ned i formen med en slikkepott. For å få presset massen godt ned i formen, kan du legge et ark bakepapir på toppen og bruke håndflatene til å presse massen sammen og flate ut toppen. Avkjøl i kjøleskap i ca. 1 time.
    5. Løft ut bakepapiret fra formen og del müslimassen i avlange biter med en skarp kniv. Fordel Kesam i små porsjonskopper, stikk en müslibar i og dryss over friske bær.
      Blått hjerte
      Tips!

      Server gjerne müslibars på et stort brett med en egen skål til Kesam som alle kan dyppe i.

Blått hjerte
Tips!

Du kan bruke hvilken som helst ferdige müsliblanding. Jo flere ingredienser, som tørket frukt, nøtter etc, som er i müslien, jo mer kompleks müslibar får du. Smak deg fram til din favoritt.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat