Skip to main content

Lefserull med kremost og spekeskinke

Enkel
10min

Lefseruller med spekeskinke er en klassisker på tapasbordet. Enkelt og veldig godt!

3.7
(39)
Next ImageLefserull med kremost og spekeskinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
små potetlefse
50 g
vasket og tørket ruccola
4 ss
finhakket vårløk
30 g
spirer (kan sløyfes)
1 stk
stor rødløk
1 stk
saften fra lime
2 ts
sukker
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Syltet rødløk lager du ved å kutte rødløk i ringer. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke i ca. 10 minutter til sukkeret er helt oppløst.

    Tips

    Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet og holder seg i et par uker. Perfekt å bruke til wraps, hamburger og mye mer.
  2. Smør et tykt lag med Snøfrisk® utover hver lefse. Strø over finkuttet vårløk og spirer. Legg syltet rødløk og ruccola over lefsene, rull sammen og skjær i biter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter