
480 min
Enkel
3.5
Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem.
Antall porsjoner
4
Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.
Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.
Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.
Tips
Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem.
Antall porsjoner
Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.
Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.
Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.
Tips