Lefse med ribbe, rødkål og eple
Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g ribbe, i skiver uten svor og bein
- 300 g ferdig kokt rødkål
- 1 stykk rødløk, i tynne skiver
- 1 stykk syrlig eple, i tynne strimler
- 4 ss barbequesaus
- 4 stykk store potetlefse
Sennepskrem
- 100 g TINE® Kremgo® Naturell
- 1 ss grov sennep
- 1 ss Dijonsennep
- 0.25 ts salt
Slik gjør du
1
Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.
2
Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.
3
Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.
TipsBruk gjerne salatrester i wrapen.