Skip to main content

Lefse med ribbe, rødkål og eple

Enkel
20min

Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem.

4.4
(8)
Next ImageLefse med ribbe, rødkål og eple

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
ribbe i skiver uten svor og bein
300 g
ferdig kokt rødkål
1 stk
rødløk i tynne skiver
1 stk
syrlig eple i tynne strimler
4 ss
barbequesaus
4 stk
store potetlefse

Sennepskrem

1 ss
grov sennep
1 ss
Dijonsennep
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.

  2. Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.

  3. Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruk gjerne salatrester i wrapen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter