Lefse med ribbe, rødkål og eple

Lefse med ribbe, rødkål og eple

0
6
Enkel20 min
Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem. 

Ingredienser

Antall stykker

  • 400 g
    ribbe i skiver uten svor og bein
  • 300 g
    ferdig kokt rødkål
  • 1 stk
    rødløk i tynne skiver
  • 1 stk
    syrlig eple i tynne strimler
  • 4 ss
    barbequesaus
  • 4 stk
    store potetlefser

Sennepskrem

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.

  2. 2

    Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.

  3. 3

    Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.

Tips

Bruk gjerne salatrester i wrapen.

Del denne oppskriften: