Lefse med ribbe, rødkål og eple
Enkel•20 min min
Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem.
Ingredienser
Antall stykker
-
400 gribbe i skiver uten svor og bein
-
300 gferdig kokt rødkål
-
1 stkrødløk i tynne skiver
-
1 stksyrlig eple i tynne strimler
-
4 ssbarbequesaus
-
4 stkstore potetlefser
Sennepskrem
-
100 g
-
1 ssgrov sennep
-
1 ssDijonsennep
-
¼ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.
-
2
Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.
-
3
Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.