Lefse med ribbe, rødkål og eple
Enkel
20min
Har du ribbe og rødkål til overs? Bruk restene i wraps og server med deilig sennepskrem.
4.4
(8)

Ingredienser
Porsjoner
400 g
ribbe i skiver uten svor og bein
300 g
ferdig kokt rødkål
1 stk
rødløk i tynne skiver
1 stk
syrlig eple i tynne strimler
4 ss
barbequesaus
4 stk
store potetlefse
Slik gjør du
- 1
Sett oven på 150 °C. Varm opp ribbeskivene i ca. 10 minutter.
- 2
Bland sammen Kremgo, sennep og salt i en bolle.
- 3
Smør ut sennepskremen på lefsene og fyll med ribbe, rødkål, rødløk og eple. Avslutt med et tynt lag med barbequessaus og rull lefsene sammen.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bruk gjerne salatrester i wrapen.