Lefse med røkelaks og Snøfrisk

Lefse med røkelaks og Snøfrisk

2
  • Enkel
  • 30 min
Lefseruller med røkelaks er en klassiker som er enkelt å lage og som smaker fantastisk godt.

Ingredienser

1 pakke Snøfrisk® Dill eller Snøfrisk naturell à 125 g
2 ss TINE Lettrømme 18 %
4 stk små potetlefser
200 g røkelaks (tynne skiver)
50 g vasket og tørket ruccola
½ ts grovmalt pepper

Slik gjør du det

    1. Bland sammen Snøfrisk Dill og lettrømme til en ostekrem i en bolle.
    2. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse. Legg på røkelaks og ruccola.
      Tips!

      Er røkelaksskivene tykke kan man strimle dem før de legges på lefsene.

    3. Ha på pepper og rull lefsene sammen.
    4. Skjær lefsene i biter.
Tips!

I vår oppskrift har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser.

Kommentarer

  • Børre

    16 dager siden
    Hei. Kan lefser med ruccolasalat /laks /kremost lages 2 dager før servering. Pakkes inn i folie å legg i kjøleskap?

     (1)

    • Børre

      16 dager siden
      Hei. Kan lefser med ruccolasalat /laks /kremost lages 2 dager før servering. Pakkes inn i folie å legg i kjøleskap?

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat