Håndkle og blad
Lefse med røkelaks og Snøfrisk
(2828)

Lefse med røkelaks og Snøfrisk

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lefseruller med røkelaks er en klassiker som er enkelt å lage og som smaker fantastisk godt.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakkeSnøfrisk® Dill eller Snøfrisk naturell à 125 g
2 ssTINE Lettrømme 18 %
4 stksmå potetlefser
200 grøkelaks (tynne skiver)
50 gvasket og tørket ruccola
½ tsgrovmalt pepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Bland sammen Snøfrisk Dill og lettrømme til en ostekrem i en bolle.
    2. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse. Legg på røkelaks og ruccola.
      Blått hjerte
      Tips!

      Er røkelaksskivene tykke kan man strimle dem før de legges på lefsene.

    3. Ha på pepper og rull lefsene sammen.
    4. Skjær lefsene i biter.
Blått hjerte
Tips!

I vår oppskrift har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat