Lefse med røkelaks og Snøfrisk

Lefse med røkelaks og Snøfrisk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Lefseruller med røkelaks er en klassiker som er enkelt å lage og som smaker fantastisk godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 pakke Snøfrisk® Dill eller Snøfrisk naturell à 125 g
2 ss TINE Lettrømme 18 %
4 stk små potetlefser
200 g røkelaks (tynne skiver)
50 g vasket og tørket ruccola
½ ts grovmalt pepper

Slik gjør du det

    1. Bland sammen Snøfrisk Dill og lettrømme til en ostekrem i en bolle.
    2. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse. Legg på røkelaks og ruccola.
      Tips!

      Er røkelaksskivene tykke kan man strimle dem før de legges på lefsene.

    3. Ha på pepper og rull lefsene sammen.
    4. Skjær lefsene i biter.
Tips!

I vår oppskrift har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat