
Grillet mozzarella i spekeskinke
Enkel•30 min min
Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkMozzarella Eko Michelangelo
-
8 skiverparmaskinke
-
4 sspesto
Tomatsalat
-
400 gcherrytomater
-
¼ koppbasilikum
-
1 tssalt
-
1 tspepper
-
2 sshvitvinseddik
-
4 ssolivenolje
Slik gjør du det
-
1
Del tomatene i biter og vend med hakket basilikum. Krydre med salt og pepper og rør inn eddik og olje.
-
2
Del mozzarellakulene i to og surr hver bit inn i en skive parmaskinke. Grill på høy direkte varme til skiven er sprø og osten delvis smeltet.
-
3
Server grillet mozzarella med pesto og tomatsalat.