Grillet mozzarella i spekeskinke

Grillet mozzarella i spekeskinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk Mozzarella Eko Michelangelo
8 skiver parmaskinke
4 ss pesto

Tomatsalat

400 g cherrytomater
¼ kopp basilikum
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss hvitvinseddik
4 ss olivenolje

Slik gjør du det

    1. Del tomatene i biter og vend med hakket basilikum. Krydre med salt og pepper og rør inn eddik og olje.
    2. Del mozzarellakulene i to og surr hver bit inn i en skive parmaskinke. Grill på høy direkte varme til skiven er sprø og osten delvis smeltet.
    3. Server grillet mozzarella med pesto og tomatsalat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat