Grillet mozzarella i spekeskinke

Grillet mozzarella i spekeskinke

0
  • Enkel
  • 30 min
Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.

Ingredienser

4 stk Mozzarella Eko Michelangelo
8 skiver parmaskinke
4 ss pesto

Tomatsalat

400 g cherrytomater
¼ kopp basilikum
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss hvitvinseddik
4 ss olivenolje

Slik gjør du det

    1. Del tomatene i biter og vend med hakket basilikum. Krydre med salt og pepper og rør inn eddik og olje.
    2. Del mozzarellakulene i to og surr hver bit inn i en skive parmaskinke. Grill på høy direkte varme til skiven er sprø og osten delvis smeltet.
    3. Server grillet mozzarella med pesto og tomatsalat.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat