Håndkle og blad
Grillet mozzarella i spekeskinke
(33)

Grillet mozzarella i spekeskinke

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
4 stkMichelangelo Økologisk Mozzarella
8 skiverparmaskinke
4 sspesto

Tomatsalat

400 gcherrytomater
¼ koppbasilikum
1 tssalt
1 tspepper
2 sshvitvinseddik
4 ssolivenolje
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Del tomatene i biter og vend med hakket basilikum. Krydre med salt og pepper og rør inn eddik og olje.
    2. Del mozzarellakulene i to og surr hver bit inn i en skive parmaskinke. Grill på høy direkte varme til skiven er sprø og osten delvis smeltet.
    3. Server grillet mozzarella med pesto og tomatsalat.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat