Grillet mozzarella i spekeskinke

Grillet mozzarella i spekeskinke

0
0
Enkel30 min
Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    Mozzarella Eko Michelangelo
  • 8 skiver
    parmaskinke
  • 4 ss
    pesto

Tomatsalat

  • 400 g
    cherrytomater
  • ¼ kopp
    basilikum
  • 1 ts
    salt
  • 1 ts
    pepper
  • 2 ss
    hvitvinseddik
  • 4 ss
    olivenolje

Slik gjør du det

  1. 1

    Del tomatene i biter og vend med hakket basilikum. Krydre med salt og pepper og rør inn eddik og olje.

  2. 2

    Del mozzarellakulene i to og surr hver bit inn i en skive parmaskinke. Grill på høy direkte varme til skiven er sprø og osten delvis smeltet.

  3. 3

    Server grillet mozzarella med pesto og tomatsalat.

Del denne oppskriften: