Skip to main content

Grillet mozzarella i spekeskinke

Enkel
30min

Prøv noe nytt på grillen! Grillet mozzarella surret i parmaskinke servert med pesto og tomatsalat smaker helt fantastisk.

(0)
Next ImageGrillet mozzarella i spekeskinke

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk
Mozzarella Eko Michelangelo
8 skiver
parmaskinke
4 ss
pesto

Tomatsalat

400 g
cherrytomat
0.25 kopp
basilikum
1 ts
salt
1 ts
pepper
2 ss
hvitvinseddik
4 ss
olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Del tomatene i biter og vend med hakket basilikum. Krydre med salt og pepper og rør inn eddik og olje.

  2. Del mozzarellakulene i to og surr hver bit inn i en skive parmaskinke. Grill på høy direkte varme til skiven er sprø og osten delvis smeltet.

  3. Server grillet mozzarella med pesto og tomatsalat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter