Djevelegg med rømme

Djevelegg med rømme

4
16
Enkel25 min
Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på. Det ser lekkert ut på et koldbord og smaker veldig godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 stk
    egg
  • 1 ss
    majones
  • 2 ss
  • ½ ts
    eplesidereddik
  • 1 ts
    sennep
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
    hakket gressløk
  • ½ ts
    paprikapulver

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok egg til hardkokte, ca. 10 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell og del i to.

    Tips

    Bruk gjerne hardkokte egg fra frokosten.

  2. 2

    Skrap ut plommen forsiktig og ha over i en bolle. Bland med majones, rømme, eplesidereddik, sennep, salt og pepper til en jevn miks.

  3. 3

    Ha over i en sprøytepose og fyll hulrommet i eggehviten med blandingen. Dryss med hakket gressløk og paprikapulver før servering.

Tips

Ønsker du å gjøre mer ut av de fylte eggene, kan du toppe med sprøstekt bacon, finsnittet vårløk eller kaviar.

Del denne oppskriften: