Djevelegg med rømme

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på. Det ser lekkert ut på et koldbord og smaker veldig godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
1 ssmajones
2 ssTINE Lettrømme 18 %
½ tseplesidereddik
1 tssennep
½ tssalt
¼ tspepper
2 sshakket gressløk
½ tspaprikapulver

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokte, ca. 10 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell og del i to.

      Tips:

      Bruk gjerne hardkokte egg fra frokosten.

    2. Skrap ut plommen forsiktig og ha over i en bolle. Bland med majones, rømme, eplesidereddik, sennep, salt og pepper til en jevn miks.
    3. Ha over i en sprøytepose og fyll hulrommet i eggehviten med blandingen. Dryss med hakket gressløk og paprikapulver før servering.

Tips:

Ønsker du å gjøre mer ut av de fylte eggene, kan du toppe med sprøstekt bacon, finsnittet vårløk eller kaviar.

Kommentarer