Djevelegg med rømme
Enkel•25 min min
Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på. Det ser lekkert ut på et koldbord og smaker veldig godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkegg
-
1 ssmajones
-
2 ss
-
½ tseplesidereddik
-
1 tssennep
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sshakket gressløk
-
½ tspaprikapulver
Slik gjør du det
-
1
Kok egg til hardkokte, ca. 10 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell og del i to.
Tips
Bruk gjerne hardkokte egg fra frokosten.
-
2
Skrap ut plommen forsiktig og ha over i en bolle. Bland med majones, rømme, eplesidereddik, sennep, salt og pepper til en jevn miks.
-
3
Ha over i en sprøytepose og fyll hulrommet i eggehviten med blandingen. Dryss med hakket gressløk og paprikapulver før servering.