Djevelegg med rømme

Djevelegg med rømme

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 25 min
Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på. Det ser lekkert ut på et koldbord og smaker veldig godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk egg
1 ss majones
2 ss TINE Lettrømme 18 %
½ ts eplesidereddik
1 ts sennep
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss hakket gressløk
½ ts paprikapulver

Slik gjør du det

    1. Kok egg til hardkokte, ca. 10 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell og del i to.
      Tips!

      Bruk gjerne hardkokte egg fra frokosten.

    2. Skrap ut plommen forsiktig og ha over i en bolle. Bland med majones, rømme, eplesidereddik, sennep, salt og pepper til en jevn miks.
    3. Ha over i en sprøytepose og fyll hulrommet i eggehviten med blandingen. Dryss med hakket gressløk og paprikapulver før servering.
Tips!

Ønsker du å gjøre mer ut av de fylte eggene, kan du toppe med sprøstekt bacon, finsnittet vårløk eller kaviar.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Frida

    3 måneder siden
    Heisan!
    Må man bruke eplesidereddik? Eller kan en bruke vanlig eddik? Eller ikke bruke noe i det hele tatt. Har det noe å si?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      3 måneder siden
      Hei Frida,

      Du kan bruke klar eddik som erstatning :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Geir

    2 år siden
    Kan ikke kalle dette djevelegg, er jo ingen chili. Heter jo djevelegg fordi det er sterkt???

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Geir! Dette er vår versjon av djevelegg :) Håper det smaker!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat