Chevre- og sitronkulerkuler

Chevre- og sitronkuler

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Ostekuler, eller cheese balls, med masse god smak av sitron, ristede nøtter sesamfrø, koriander og spisskummen. Perfekt som fingermat når du har gjester, på tapasbordet, eller kveldskos.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g Chevre Naturell Haukeli
100 g TINE Kremgo’® Naturell
2 ss revet sitronskall
3 ss finhakkede valnøtter
1 ss sesamfrø
1 ss korianderfrø
1 ts spisskummen

Slik gjør du det

    1. Rør sammen myk chevre og kremost.
    2. Vend inn litt finrevet sitronskall og smak til med salt og pepper.
    3. Rist nøttene i en tørr panne.
    4. Rull til kuler og vend godt i en blanding av finhakkede ristede nøtter, sesamfrø, korianderfrø og spisskummen, så de er godt dekket.
    5. Server med litt olivenolje og brødpinner til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat