Chevre- og sitronkulerkuler

Chevre- og sitronkuler

0
  • Enkel
  • 30 min
Ostekuler, eller cheese balls, med masse god smak av sitron, ristede nøtter sesamfrø, koriander og spisskummen. Perfekt som fingermat når du har gjester, på tapasbordet, eller kveldskos.

Ingredienser

200 g Chevre Naturell Haukeli
100 g TINE Kremgo’® Naturell
2 ss revet sitronskall
3 ss finhakkede valnøtter
1 ss sesamfrø
1 ss korianderfrø
1 ts spisskummen

Slik gjør du det

    1. Rør sammen myk chevre og kremost.
    2. Vend inn litt finrevet sitronskall og smak til med salt og pepper.
    3. Rist nøttene i en tørr panne.
    4. Rull til kuler og vend godt i en blanding av finhakkede ristede nøtter, sesamfrø, korianderfrø og spisskummen, så de er godt dekket.
    5. Server med litt olivenolje og brødpinner til.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat