
Cheese balls med sesamfrø
Enkel•40 min min
Prøv denne oppskriften på osteboller av kremost, gressløk, sitron og vårløk rullet i sesamfrø. Nydelig som en liten forrett, eller som tapas når du har gjester og serverer mange småretter.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stkvårløk
-
250 g
-
1 tshakket gressløk
-
1 tsfinrevet sitronskall
-
½ tspepper
-
½ tssalt
Topping
-
4 sssesamfrø
-
½ tshakket gressløk
-
½ tshakket vårløk
-
1 stksitron
-
2 dlolivenolje
Slik gjør du det
-
1
Finhakk vårløk og bland med kremost, hakket gressløk, finrevet sitronskall, pepper og salt. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.
-
2
Ha sesamfrø i en skål og rull kulene i toppingen til helt dekket. Server med olivenolje, litt sitron og et dryss gressløk og vårløk.