Cheese balls med sesamfrø og sitron

Cheese balls med sesamfrø

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Prøv denne oppskriften på osteboller av kremost, gressløk, sitron og vårløk rullet i sesamfrø. Nydelig som en liten forrett, eller som tapas når du har gjester og serverer mange småretter.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk vårløk
2 pakker TINE Kremgo’® Naturell
1 ts hakket gressløk
1 ts finrevet sitronskall
½ ts pepper
½ ts salt

Topping

4 ss sesamfrø
½ ts hakket gressløk
½ ts hakket vårløk
1 stk sitron
2 dl olivenolje

Slik gjør du det

    1. Finhakk vårløk og bland med kremost, hakket gressløk, finrevet sitronskall, pepper og salt. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.
    2. Ha sesamfrø i en skål og rull kulene i toppingen til helt dekket. Server med olivenolje, litt sitron og et dryss gressløk og vårløk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat