Cheese balls med glaserte valnøtter og rosmarin

Cheese balls med valnøtter og rosmarin

0
0
Enkel40 min
Disse ostebollene med glaserte valnøtter med rosmarin er perfekt til tapasbordet. Deilig kombinasjon av kremet ost og knasende nøtter.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør kremosten myk og form til kuler på ca. 3 cm i diameter. La stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.

  2. 2

    Grovhakk nøtter og ha nøtter, sukker og salt i en varm stekepanne. Rør til sukkeret har smeltet og nøttene er godt karamellisert. Tilsett hakket rosmarin og smør. Fordel blandingen utover et stykke bakepapir og avkjøl.

  3. 3

    Finhakk den karamelliserte nøtteblandingen og rull kulene i toppingen før servering.

Del denne oppskriften: