Cheese balls med valnøtter og rosmarin
Disse ostebollene med glaserte valnøtter med rosmarin er perfekt til tapasbordet. Deilig kombinasjon av kremet ost og knasende nøtter.
Enkel•40 min•4 personer
Ingredienser
- 250 g TINE® Kremgo® Naturell
- 100 g valnøtter
- 1 dl sukker
- 1 ts flaksalt
- 1 ss hakket rosmarin
- 1 ts TINE® Meierismør
Slik gjør du
1
Rør kremosten myk og form til kuler på ca. 3 cm i diameter. La stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.
2
Grovhakk nøtter og ha nøtter, sukker og salt i en varm stekepanne. Rør til sukkeret har smeltet og nøttene er godt karamellisert. Tilsett hakket rosmarin og smør. Fordel blandingen utover et stykke bakepapir og avkjøl.
3
Finhakk den karamelliserte nøtteblandingen og rull kulene i toppingen før servering.