Cheese ball med bacon og chili

Cheese ball med bacon og chili

0
  • Enkel
  • 40 min
Fantastisk kombinasjon av kremost, bacon, dadler, chili og rosmarin. En sikker vinner på tapasbordet, eller som en forrett på deling, men også som kos på lørdagskvelden.

Ingredienser

50 g bacon
2 pakker TINE Kremgo® Naturell
4 stk dadler
½ stk chili
1 ts finhakket rosmarin

Topping

100 g bacon

Slik gjør du det

    1. Del bacon i biter og finhakk dadler, chili og rosmarin. Stek bacon i en varm panne til nesten ferdig, ca. 2 minutter.
    2. Tilsett dadler, chili og rosmarin og stek videre i et par minutter og avkjøl. Rør med kremost og form til 1 stor kule. La stå kaldt i ca. 30 minutter så den setter seg.
    3. Sprøstek bacon til topping. La renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Rull ostekulen i hakket bacon og server med kjeks eller knekkebrød.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat