Cheese ball med bacon og chili
Enkel•40 min min
Fantastisk kombinasjon av kremost, bacon, dadler, chili og rosmarin. En sikker vinner på tapasbordet, eller som en forrett på deling, men også som kos på lørdagskvelden.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
50 gbacon
-
250 g
-
4 stkdadler
-
½ stkchili
-
1 tsfinhakket rosmarin
Topping
-
100 gbacon
Slik gjør du det
-
1
Del bacon i biter og finhakk dadler, chili og rosmarin. Stek bacon i en varm panne til nesten ferdig, ca. 2 minutter.
-
2
Tilsett dadler, chili og rosmarin og stek videre i et par minutter og avkjøl. Rør med kremost og form til 1 stor kule. La stå kaldt i ca. 30 minutter så den setter seg.
-
3
Sprøstek bacon til topping. La renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Rull ostekulen i hakket bacon og server med kjeks eller knekkebrød.