Cheese ball med bacon og chili

Cheese ball med bacon og chili

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Fantastisk kombinasjon av kremost, bacon, dadler, chili og rosmarin. En sikker vinner på tapasbordet, eller som en forrett på deling, men også som kos på lørdagskvelden.

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g bacon
2 pakker TINE Kremgo’® Naturell
4 stk dadler
½ stk chili
1 ts finhakket rosmarin

Topping

100 g bacon

Slik gjør du det

    1. Del bacon i biter og finhakk dadler, chili og rosmarin. Stek bacon i en varm panne til nesten ferdig, ca. 2 minutter.
    2. Tilsett dadler, chili og rosmarin og stek videre i et par minutter og avkjøl. Rør med kremost og form til 1 stor kule. La stå kaldt i ca. 30 minutter så den setter seg.
    3. Sprøstek bacon til topping. La renne av seg på litt kjøkkenpapir og grovhakk. Rull ostekulen i hakket bacon og server med kjeks eller knekkebrød.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat