Brioche med Chevre frå Haukeli
Enkel•30 min min
Server denne lekre smørstekte briochen med Chèvre frå Haukeli og løkmarmelade til lunsj eller som en del av et festmåltid! Det er mesterkokk Tom Victor Gausdal som har utviklet denne oppskriften for TINE Inspirasjon.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiverbrioche (evt. baguette)
-
8 skiver
-
2 stkstore løk
-
1 ss
-
½ dlsherryeddik
-
1 sssukker
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på grill.
-
2
Stek løken gyllen i smøret. Kok ut med eddik og sukker til du har en gyllen og god marmelade.
-
3
Smørstek brioche-skivene, smør på marmelade. Legg på noen skiver Chèvre og grill i ovnen med sterk overvarme.
-
4
Server med ruccola, eller en annen smakfull grønn salat, og pynt gjerne med en mandel på toppen.