Brioche med Chevre frå Haukeli

Brioche med Chevre frå Haukeli

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Server denne lekre smørstekte briochen med Chèvre frå Haukeli og løkmarmelade til lunsj eller som en del av et festmåltid! Det er mesterkokk Tom Victor Gausdal som har utviklet denne oppskriften for TINE Inspirasjon.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 skiver stk (evt. baguette)
8 skiver Chevre Naturell Haukeli
2 stk store løk
1 ss TINE Meierismør
½ dl sherryeddik
1 ss sukker

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på grill.
    2. Stek løken gyllen i smøret. Kok ut med eddik og sukker til du har en gyllen og god marmelade.
    3. Smørstek brioche-skivene, smør på marmelade. Legg på noen skiver Chèvre og grill i ovnen med sterk overvarme.
    4. Server med ruccola, eller en annen smakfull grønn salat, og pynt gjerne med en mandel på toppen.
Tips!

Brioche kan du bake selv eller kjøpe ferdig i butikken.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • A

    7 år siden
    hvor mye løk?

    Kommenter  (0)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      7 år siden
      Hei. Det skal brukes to store løk til den deilige marmeladen. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på at denne viktige ingrediensen ikke sto oppført.

      Kommenter  (4)


Det er mye kjærlighet i god mat