Asparges med sitronsmør og ost

Asparges med sitronsmør og ost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv? Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 kg friske asparges
100 g TINE Meierismør
2 ss presset sitronsaft
1 ss finrevet sitronskall
100 g finrevet Sveitser Vellagret
75 g ristede pinjekjerner

Slik gjør du det

    1. Kok aspargesen i lettsaltet vann til den er lett mør, ca 2 minutter.
    2. Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Anrett aspargesen på porsjonstallerkner. Legg på sitronsmøret og la det smelte over de varme aspargesene.
    3. Dryss på ost og pinjekjerner.
Tips!

Server gjerne noen skiver med god spekeskinke til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat