tablecloth-basil
Asparges med sitronsmør og ost
(10)

Asparges med sitronsmør og ost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv? Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 kgfriske asparges
100 gTINE Meierismør
2 sspresset sitronsaft
1 ssfinrevet sitronskall
100 gfinrevet Sveitser Vellagret
75 gristede pinjekjerner
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok aspargesen i lettsaltet vann til den er lett mør, ca 2 minutter.
    2. Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Anrett aspargesen på porsjonstallerkner. Legg på sitronsmøret og la det smelte over de varme aspargesene.
    3. Dryss på ost og pinjekjerner.
blue heart
Tips!

Server gjerne noen skiver med god spekeskinke til.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff