Asparges med sitronsmør og ost

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv? Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kgfriske asparges
100 gTINE Meierismør
2 sspresset sitronsaft
1 ssfinrevet sitronskall
100 gfinrevet Sveitser Vellagret
75 gristede pinjekjerner
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Kok aspargesen i lettsaltet vann til den er lett mør, ca 2 minutter.
    2. Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Anrett aspargesen på porsjonstallerkner. Legg på sitronsmøret og la det smelte over de varme aspargesene.
    3. Dryss på ost og pinjekjerner.

Tips:

Server gjerne noen skiver med god spekeskinke til.

Kommentarer

  Legg til kommentar