
Asparges med sitronsmør og ost
Enkel•15 min min
Oppskrift på asparges med sitronsmør og ost er en super forrett eller som en smårett på et tapasbord. Eller hva med å lage en god snack til deg selv? Pass på at aspargesene er nykokte og varme når de serveres.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 kgfriske asparges
-
100 g
-
2 sspresset sitronsaft
-
1 ssfinrevet sitronskall
-
100 gfinrevet TINE® Norsk Sveitser Vellagret
-
75 gristede pinjekjerner
Slik gjør du det
-
1
Kok aspargesen i lettsaltet vann til den er lett mør, ca 2 minutter.
-
2
Rør romtemperert smør med sitronsaft og skall. Anrett aspargesen på porsjonstallerkner. Legg på sitronsmøret og la det smelte over de varme aspargesene.
-
3
Dryss på ost og pinjekjerner.