Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Makroner med sjokoladeganach

Middels
1t

Makroner med sjokoladefyll er en perfekt avslutning på en bedre middag. Disse søte delikatessene fylt med mørk sjokoladekrem smelter i munnen.

3.8
(262)
Makroner med sjokoladeganach

stykker

30

130 g
mandelmel
170 g
melis
3 ts
vaniljesukker
3 stk
eggehvite
80 g
sukker
4 dråper
beige konditorfarge

Sjokoladeganach

200 g
mørk sjokolade

Slik gjør du

  1. Tips

    Det kan være vanskelig å vite om konsistensen er riktig første gang man prøver seg på makroner. Blander man for lite blir de ujevne og harde og blander man for mye flyter de utover. Konsistensen skal være så flytende at røren glatter seg ut etter 30 sekunder.

Tips

Det kan være lurt å bruke en makronmatte eller tegne opp små rundinger på størrelse med en 5-kroning på et stykke bakepapir, slik at alle makronene blir like store.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter