Grove vafler med spekeskinke og rømmetyttebær
Enkel
30min
Gjør du vaflene litt grovere og med økologiske ingredienser, er de fine alternativ til brødskiver. Til en litt bedre lunsj gjør de seg med spekeskinke og rørte tyttebær i rømme.
4.4
(8)

Porsjoner
4
100 g
3 dl
sammalt hvete, fin
1 dl
hvetemel
1 dl
havregryn
1 ts
bakepulver
½ ts
salt
1 stk
egg
1 ss
TINE® Meierismør til steking
TIL SERVERING
3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
1 dl
rørte tyttebær
12 skiver
spekeskinke
4 ss
hakket gressløk
4 dl
småbladet salat
1 dl
spirer
Slik gjør du
Tips
Brunet smør gir vaflene en dypere, litt karamellisert smak.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Denne oppskriften gir 6 vafler, slik at du har tid til å steke dem om morgenen. Lag dobbel mengde hvis du skal ha gjester eller kose deg litt ekstra.




