Skip to main content

Grove vafler med Selbu Blå og spekeskinke

Enkel
30min

Vaffelen for ost- og skinkeelskeren! Grove vafler toppet med herlig blåmuggost, ruccola og spekeskinke. Passer perfekt til lunsj, som snack eller når du vil ha noe godt med mye smak.

5.0
(2)
Next ImageGrove vafler med Selbu Blå og spekeskinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Grove vafler

3 stk
egg
1.5 dl
sammalt hvete, fin
1.5 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
1 dl
kruskakli
1 dl
havregryn
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Topping

1 pose
ruccola
16 skiver
spekeskinke

Fremgangsmåte

Vafler

  1. Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.

  2. Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.

  3. Del osten i tynne skiver og fordel på vaffelplater sammen med skinke og ruccula.

    Tips

    Litt ekstra grønt som små, søte tomater og staver av agurk passer godt sammen med den andre toppingen. 
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Vaffelrøren kan tilsettes både fløte, rømme eller andre meieriprodukter. Juster eventuelt med mer mel om røren blir for tynn.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter