Grove vafler med Selbu Blå og spekeskinke
Enkel•30 min min
Vaffelen for ost- og skinkeelskeren! Grove vafler toppet med herlig blåmuggost, ruccola og spekeskinke. Passer perfekt til lunsj, som snack eller når du vil ha noe godt med mye smak.
Ingredienser
Antall stykker
Grove vafler
-
50 g
-
3 stkegg
-
6 dl
-
1 ½ dlsammalt hvete, fin
-
1 ½ dlhvetemel
-
2 tsbakepulver
-
1 dlkruskakli
-
1 dlhavregryn
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Topping
-
1 pakke
-
1 poseruccola
-
16 skiverspekeskinke
Slik gjør du det
Vafler
-
1
Smelt smør. Pisk sammen egg og melk. Rør inn mel, bakepulver, kruskakli, havregryn og smeltet smør og pisk til en glatt røre. La hvile i 10 minutter.
-
2
Stek vafler i et varmt vaffeljern penslet med smør. Avkjøl vaflene på rist.
-
3
Del osten i tynne skiver og fordel på vaffelplater sammen med skinke og ruccula.
Tips
Litt ekstra grønt som små, søte tomater og staver av agurk passer godt sammen med den andre toppingen.