Iskake med Snøfrisk
En enkel og deilig iskake som smaker fantastisk med sesongens bær og frukter.
Kaken trenger 4 timer i fryseren for å stivne.
Middels•45 min•4 personer
Ingredienser
- 5 stykk Bixit-kjeks
- 50 g smeltet TINE® Meierismør
- 3 stykk egg
- 3 dl TINE® Kremfløte
- 1 ts vaniljesukker
- 2 dl sukker
- 1 pakke Snøfrisk® Naturell, à 125 g
- 2 kurv bringebær
- 20 stykk mynteblad
Slik gjør du
1
Legg plastfolie i bunnen og opp langs sidene på en liten kakeform.
2
Knus kjeks og bland inn smeltet smør. Legg dette i bunnen på kakeformen.
3
Skill egg og pisk eggehviter stive.
4
Pisk kremfløte og vanilje luftig.
5
Pisk eggeplommer og sukker og bland inn Snøfrisk naturell til en slett ostemasse.
6
Bland krem og ostemasse sammen og skjær inn eggehvitene til slutt.
7
Hell det hele over kjeksen i kakeformen og sett den i fryseren i minimum fire timer.
8
Serveres med friske bringebær og mynteblader.
TipsDenne kaken kan også lages i porsjonsformer som små desserter. Bringebær kan byttes ut med sesongens bær og frukter og myntebladene kan byttes ut med revet sitron eller limeskall.