
Iskake med Snøfrisk
En enkel og deilig iskake som smaker fantastisk med sesongens bær og frukter. Kaken trenger 4 timer i fryseren for å stivne.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Legg plastfolie i bunnen og opp langs sidene på en liten kakeform.
- 2
Knus kjeks og bland inn smeltet smør. Legg dette i bunnen på kakeformen.
- 3
Skill egg og pisk eggehviter stive.
- 4
Pisk kremfløte og vanilje luftig.
- 5
Pisk eggeplommer og sukker og bland inn Snøfrisk naturell til en slett ostemasse.
- 6
Bland krem og ostemasse sammen og skjær inn eggehvitene til slutt.
- 7
Hell det hele over kjeksen i kakeformen og sett den i fryseren i minimum fire timer.
- 8
Serveres med friske bringebær og mynteblader.
Tips
Denne kaken kan også lages i porsjonsformer som små desserter. Bringebær kan byttes ut med sesongens bær og frukter og myntebladene kan byttes ut med revet sitron eller limeskall.