Iskake med Snøfrisk

Iskake med Snøfrisk

Kommentarer 0
  • Middels
  • 45 min
En enkel og deilig iskake som smaker fantastisk med sesongens bær og frukter. Kaken trenger 4 timer i fryseren for å stivne.

Antall porsjoner

Ingredienser

5 stk Bixit-kjeks
50 g smeltet TINE Meierismør
3 stk egg
3 dl TINE Kremfløte
1 ts vaniljesukker
2 dl sukker
1 pakke Snøfrisk® Naturell à 125 g
2 kurver bringebær
20 stk mynteblader

Slik gjør du det

    1. Legg plastfolie i bunnen og opp langs sidene på en liten kakeform.
    2. Knus kjeks og bland inn smeltet smør. Legg dette i bunnen på kakeformen.
    3. Skill egg og pisk eggehviter stive.
    4. Pisk kremfløte og vanilje luftig.
    5. Pisk eggeplommer og sukker og bland inn Snøfrisk naturell til en slett ostemasse.
    6. Bland krem og ostemasse sammen og skjær inn eggehvitene til slutt.
    7. Hell det hele over kjeksen i kakeformen og sett den i fryseren i minimum fire timer.
    8. Serveres med friske bringebær og mynteblader.
Tips!

Denne kaken kan også lages i porsjonsformer som små desserter. Bringebær kan byttes ut med sesongens bær og frukter og myntebladene kan byttes ut med revet sitron eller limeskall. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat