Antall porsjoner
1
1. Du trenger en langpanne, 25 x 35 cm. Forvarm stekeovnen til 175 °C. Kle langpannen med bakepapir og smør det inn. En langpannekake gir ca. 30 ruter.
2. Pisk egg og sukker luftig. Bland hakkede nøtter, hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og bland dette inn i eggedosisen.
3. Hell røren i langpannen og stek den midt i ovenen i ca. 30 minutter.
4. Ta kaken ut og legg på rist. Strø daimkuler over kaken mens den er varm og la den avkjøles. Skjær kaken i like store ruter.
5. Server kaken med krem som er pisket med sukker og pynt med friske bær.
Tips
Nøtteruter med bær
Nøttebunn toppet med pisket krem, friske bær og Dajmkuler. En langpannekake gir ca. 30 ruter.
porsjoner
Du kan utmerket lage kaken god tid i forveien og fryse den før den pyntes og serveres.