
Nøtteruter med bær
Nøttebunn toppet med pisket krem, friske bær og Dajmkuler. En langpannekake gir ca. 30 ruter.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger en langpanne, 25 x 35 cm. Forvarm stekeovnen til 175 °C. Kle langpannen med bakepapir og smør det inn. En langpannekake gir ca. 30 ruter.
- 2
Pisk egg og sukker luftig. Bland hakkede nøtter, hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og bland dette inn i eggedosisen.
- 3
Hell røren i langpannen og stek den midt i ovenen i ca. 30 minutter.
- 4
Ta kaken ut og legg på rist. Strø daimkuler over kaken mens den er varm og la den avkjøles. Skjær kaken i like store ruter.
- 5
Server kaken med krem som er pisket med sukker og pynt med friske bær.
Tips
Du kan utmerket lage kaken god tid i forveien og fryse den før den pyntes og serveres.