
Varm sjokolade på pinne
Enkel•15 min min
Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver som er lette å lage. Pakk dem gjerne inn i cellofan. Nytes på kalde dager.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkokesjokolade
-
2 ssTINE® Kremfløte , romtemperert
-
10 stkispinner eller skjeer
-
2 dlmarshmallows , mini
Til servering
-
2 l
Slik gjør du det
-
1
Del sjokolade i biter. Smelt i en metall- eller glassbolle over vannbad. Den bør være stor nok til at det ikke kommer vann opp i bollen. Rør inn kremfløte litt og litt.
-
2
Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.
Tips
Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.
-
3
Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.
-
4
Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.