Varm sjokolade på pinne

Varm sjokolade på pinne

32
  • Enkel
  • 15 min
Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver som er lette å lage. Pakk dem gjerne inn i cellofan. Nytes på kalde dager.

Ingredienser

400 g kokesjokolade
2 ss TINE Kremfløte
10 stk ispinner eller skjeer
2 dl marshmallows , mini

Til servering

2 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett

Slik gjør du det

    1. Del sjokolade i biter. Smelt i en metall- eller glassbolle over vannbad. Rør inn kremfløte.
    2. Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.
      Tips

      Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.

    3. Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.
    4. Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.
Tips

Hver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.

Kommentarer

  • Gina

    4 måneder siden
    Hva er holdbarheten på disse?😊

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      4 måneder siden
      Om du har dem i kjøleskapet i en lufttett boks, så kan disse holde seg ut jula de! :)

       (2)


Det er mye kjærlighet i god mat