Varm sjokolade på pinne

Varm sjokolade på pinne

51
153
Enkel15 min
Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver som er lette å lage. Pakk dem gjerne inn i cellofan. Nytes på kalde dager.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    kokesjokolade
  • 2 ss
    TINE® Kremfløte , romtemperert
  • 10 stk
    ispinner eller skjeer
  • 2 dl
    marshmallows , mini

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Del sjokolade i biter. Smelt i en metall- eller glassbolle over vannbad. Den bør være stor nok til at det ikke kommer vann opp i bollen. Rør inn kremfløte litt og litt.

  2. 2

    Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.

    Tips

    Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.

  3. 3

    Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.

  4. 4

    Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.

Tips

Hver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.

Del denne oppskriften: