Varm sjokolade på pinne
Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver, til store og små, som er lette å lage.
Enkel•15 min•10 personer
Ingredienser
- 400 g kokesjokolade
- 2 ss TINE® Kremfløte, , romtemperert
- 10 stykk ispinne, eller skjeer
- 2 dl marshmallows, , mini
Til servering
- 2 l TINE® Helmelk 3,5 % fett
Slik gjør du
1
Del sjokolade i biter. Smelt sammen med fløte i en metall- eller glassbolle over vannbad. Den bør være stor nok til at det ikke kommer vann opp i bollen.
2
Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne eller treskje i hver.
TipsDu kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.
3
Sett sjokoladen i kjøleskapet og la stivne.
4
Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.
TipsHver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.