Varm sjokolade på pinne

Varm sjokolade på pinne

30
  • Enkel
  • 15 min
Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver som er lette å lage. Pakk dem gjerne inn i cellofan. Nytes på kalde dager.

Ingredienser

400 g kokesjokolade
2 ss TINE Kremfløte
10 stk ispinner eller skjeer
2 dl marshmallows , mini

Til servering

2 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett

Slik gjør du det

    1. Del sjokolade i biter. Smelt i en metall- eller glassbolle over vannbad. Rør inn kremfløte.
    2. Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.
      Tips

      Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.

    3. Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.
    4. Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.
Tips

Hver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.

Kommentarer

  • Thea

    11 måneder siden
    Leste gjennom kommentarene om at det var lett at det klumpet seg, hadde ikke kald fløte og spedde som det var sagt man skulle gjøre, hadde kun noen dråper i og det ble klumpete som bare det... veldig kjedelig :(

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat