tablecloth-basil
Varm sjokolade på pinne
(79)

Varm sjokolade på pinne

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle liker varm sjokolade! Dette er morsomme gaver som er lette å lage. Pakk dem gjerne inn i cellofan. Nytes på kalde dager.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

10
400 gkokesjokolade
2 ssTINE Kremfløte
10 stkispinner eller skjeer
2 dlmarshmallows, mini

Til servering

2 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Del sjokolade i biter. Smelt i en metall- eller glassbolle over vannbad. Rør inn kremfløte.
    2. Fyll store isbitformer eller konfektformer med sjokoladen. Dryss over marshmallows. La stivne noe og stikk en ispinne i hver.
      blue heart
      Tips!

      Du kan gjerne bruke halvparten mørk og halvparten lys eller hvit sjokolade. Smelt dem hver for seg, vend forsiktig sammen for et marmorert mønster og hell i formene.

    3. Sett sjokoladen i kjøleskapet og la bli helt stiv. Fjern fra formene og pakk eventuelt med cellofan og en sløyfe.
    4. Lag varm sjokolade ved å røre sjokoladepinnene rundt i oppvarmet melk slik at sjokoladen smelter og blander seg med melken.
blue heart
Tips!

Hver av sjokoladepinnene røres ut i en kopp varm melk. Du kan bruke både hel- og lettmelk og styrken på kakaoen justeres ved hvor mye melk du heller over.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff