Påskedrikk med appelsin og sjokolade
Enkel•15 min min
Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 dl
-
1 ½ stksjokoladeplater (à 100 g)
-
1 tsmalt kanel
-
1 stkappelsin , saften av
Søtt appelsinskall
-
1 stkappelsin , revet skall av
-
2 dlvann
-
100 gmelis
-
2 dl
Slik gjør du det
-
1
Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
Søtt appelsinskall
-
2
Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)
Tips
Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.
-
3
Kok i 2 minutter og sil av vannet.
Tips
Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.
-
4
Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.