Oppskrift på Påskedrikk med appelsin og sjokolade

Påskedrikk med appelsin og sjokolade

(33)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ stksjokoladeplater (à 100 g)
1 tsmalt kanel
1 stkappelsin, saften av

Søtt appelsinskall

1 stkappelsin, revet skall av
2 dlvann
100 gmelis
2 dlTINE Kremfløte

Slik gjør du det

    1. Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
  • Søtt appelsinskall

    1. Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)

      Tips:

      Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.

    2. Kok i 2 minutter og sil av vannet.

      Tips:

      Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.

    3. Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.

Tips:

Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.

Kommentarer