Håndkle og blad
Påskedrikk med appelsin og sjokolade
(3434)

Påskedrikk med appelsin og sjokolade

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ stksjokoladeplater (à 100 g)
1 tsmalt kanel
1 stkappelsin, saften av

Søtt appelsinskall

1 stkappelsin, revet skall av
2 dlvann
100 gmelis
2 dlTINE Kremfløte
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
  • Søtt appelsinskall

    1. Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)
      Blått hjerte
      Tips!

      Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.

    2. Kok i 2 minutter og sil av vannet.
      Blått hjerte
      Tips!

      Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.

    3. Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.
Blått hjerte
Tips!

Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat