Mint kaffelade

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kaffelade er kaffe og sjokolade i skjønn forening. Og når vi blander inn litt av konfektklassikeren After Eight, ja, da er det lite som kan gå galt.

Antall porsjoner

2

Ingredienser

Kaffedrikk

1 ½ dlsjokoladesaus
3 stkmintsjokolade f.eks. After Eight
1 ½ dlkokende varm Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ dlsterk espresso

På toppen

½ dlTINE Kremfløte
1 sssjokoladestrø

Slik gjør du det

  • Kaffedrikk

    1. Sprut sjokoladesaus langs innsiden av glassene.
    2. La sjokoladen smelte i den kokende varme melken. Hell kaffe og melk i glassene.
  • På toppen

    1. Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.

Tips:

Server gjerne med litt revet sjokolade eller kakaodryss på toppen.

Kommentarer