
Mint kaffelade
- Enkel
- 15 min
Kaffelade er kaffe og sjokolade i skjønn forening. Og når vi blander inn litt av konfektklassikeren After Eight, ja, da er det lite som kan gå galt.

Ingredienser
Kaffedrikk
1 ½ dl | ferdig sjokoladesaus |
3 stk | mintsjokolade f.eks. After Eight |
1 ½ dl | kokende varm Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett |
1 ½ dl | sterk espresso |
På toppen
½ dl | TINE Kremfløte |
1 ss | sjokoladestrø |


Slik gjør du det
-
-
Sprut sjokoladesaus langs innsiden av glassene.
-
La sjokoladen smelte i den kokende varme melken. Hell kaffe og melk i glassene.
-
-
På toppen
-
Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.
-

Tips!
Server gjerne med litt revet sjokolade eller kakaodryss på toppen.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer