Mint kaffelade

Mint kaffelade

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Kaffelade er kaffe og sjokolade i skjønn forening. Og når vi blander inn litt av konfektklassikeren After Eight, ja, da er det lite som kan gå galt.

Antall porsjoner

Ingredienser

Kaffedrikk

1 ½ dl ferdig sjokoladesaus
3 stk mintsjokolade f.eks. After Eight
1 ½ dl kokende varm Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ dl sterk espresso

På toppen

½ dl TINE Kremfløte
1 ss sjokoladestrø

Slik gjør du det

    1. Sprut sjokoladesaus langs innsiden av glassene.
    2. La sjokoladen smelte i den kokende varme melken. Hell kaffe og melk i glassene.
  1. På toppen

    1. Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.
Tips!

Server gjerne med litt revet sjokolade eller kakaodryss på toppen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat