Skip to main content

Varm eplegløgg

Enkel
15min

Varm eplegløgg er et fristk alternativ til den tradisjonelle tomtegløggen. Denne varianten er laget på Sunniva® Presset Eple og Appelsin og smaker nydelig sammen med kanel, stjerneanis, appelsin og ingefær. Perfekt å servere på kalde vinterdager.

3.9
(11)
Next ImageVarm eplegløgg

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
kanelstang
3 stk
stjerneanis
100 g
honning
0.5 stk
appelsin i skiver
20 g
ingefær i skiver
4 stk
tørkede appelsinskive

Fremgangsmåte

  1. Ha juicen i en kjele sammen med kanelstenger, stjerneanis og honning.

    Tips

    Tilsett 1 vaniljestang for ekstra smak.
  2. Skyll appelsin og ingefær og tilsett i kjelen. Varm opp gløggen til kokepunktet og la det trekke i minst 10 minutter. Jo lengre gløggen får stå å trekke, til kraftigere kryddersmak vil den få.

  3. Sil av kanelstenger, stjerneanis, appelsin og ingefær.

  4. Server i passende glass og pynt med tørkede appelsinskiver.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter