Skip to main content

Appelsingløgg

Enkel
15min

Gløgg kan være mer enn den tradisjonelle tomtegløggen. Prøv denne varianten med appelsin- og eplejuice. Den smaker nydelig sammen med "julekrydderet" kanel og frisk ingefær.

3.8
(31)
Next ImageAppelsingløgg

Ingredienser

Antall porsjoner

Gløgg

2 stk
appelsin (i skiver)
3 ss
honning
1 stk
kanelstang
0.5 ts
knuste kardemommekjerne
2 ts
fersk revet ingefær

Pynt (kan sløyfes)

4 ts
gresskarfrø

Fremgangsmåte

  1. Bland appelsin- og eplejuice, appelsinskiver, honning, kanelstang, kardemomme og ingefær i en kjele.

  2. Varm forsiktig opp og la det varmes i ca. 10 minutter. Sil av appelsinskiver og krydder.

Pynt

  1. Server i glass, gjerne med gresskarfrø eller pistasjkjerner i.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne varme drikken kan du fint lage i forkant og varme opp like før servering.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter