
Smoothie bowl med kakao
En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.

Ingredienser
Antall porsjoner
TOPPING
Fremgangsmåte
- 1
Frys banan i skiver over natten.
- 2
Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.
Tips
Du kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.
- 3
Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.
- 4
Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.
Tips
For å gjøre denne smoothien så sunn som mulig kan du bruke råkakao som du får kjøpt i helsekostforretninger. Tilsett eventuelt litt agavesirup om du ønsker mer sødme.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


