Smoothie bowl med kakao

Smoothie bowl med kakao

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.

Ingredienser

Antall porsjoner

6 dl Biola® fettfri syrnet melk Bringebær
2 stk frosne bananer
1 stk avokado
2 ss kakao
2 dl mandelmel

TOPPING

4 ts bokhvete
1 ss olivenolje
2 dl bringebær
4 ss pistasjenøtter
4 ts kakaonibs

Slik gjør du det

    1. Frys banan i skiver over natten.
    2. Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.
      Tips!

      Du kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.

    3. Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.
    4. Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.
Tips!

For å gjøre denne smoothien så sunn som mulig kan du bruke råkakao som du får kjøpt i helsekostforretninger. Tilsett eventuelt litt agavesirup om du ønsker mer sødme.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat