
Smoothie bowl med kakao
Enkel•20 min min
En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 dl
-
2 stkfrosne bananer
-
1 stkavokado
-
2 sskakao
-
2 dlmandelmel
TOPPING
-
4 tsbokhvete
-
1 ssolivenolje
-
2 dlbringebær
-
4 sspistasjenøtter
-
4 tskakaonibs
Slik gjør du det
-
1
Frys banan i skiver over natten.
-
2
Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.
Tips
Du kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.
-
3
Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.
-
4
Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.