Smoothie bowl med kakao
En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 6 dl Biola® Bringebær
- 2 stykk frosne banan
- 1 stykk avokado
- 2 ss kakao
- 2 dl mandelmel
TOPPING
- 4 ts bokhvete
- 1 ss olivenolje
- 2 dl bringebær
- 4 ss pistasjnøtter
- 4 ts kakaonibs
Slik gjør du
1
Frys banan i skiver over natten.
2
Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.
TipsDu kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.
3
Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.
4
Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.
TipsFor å gjøre denne smoothien så sunn som mulig kan du bruke råkakao som du får kjøpt i helsekostforretninger. Tilsett eventuelt litt agavesirup om du ønsker mer sødme.