placeholder image
0

Smoothie bowl med kakao

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dlBiola® fettfri syrnet melk Bringebær
2 stkfrosne bananer
1 stkavokado
2 sskakao
2 dlmandelmel

TOPPING

4 tsbokhvete
1 ssolivenolje
2 dlbringebær
4 sspistasjenøtter
4 tskakaonibs

Slik gjør du det

    1. Frys banan i skiver over natten.
    2. Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.

      Tips:

      Du kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.

    3. Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.
    4. Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.

Tips:

For å gjøre denne smoothien så sunn som mulig kan du bruke råkakao som du får kjøpt i helsekostforretninger. Tilsett eventuelt litt agavesirup om du ønsker mer sødme.

Kommentarer