Rødbetsmoothie med gresk type yoghurt
Lag smoothie med rødbeter og en proteinrik yoghurt. Da får du en sunn og god smoothie med en nydelig farge!
Enkel•1 t 15 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g rødbeter
- 1 stykk sitron
- 2 cm fersk ingefær
- 4 dl iskald Sunniva® Original Eplejuice
- 4 dl TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C. Vask rødbetene og bak i folie midt i ovnen i ca. 1 time. Sjekk med en liten kniv at de er helt møre. La de kjøle seg ned før du skreller dem. Her kan det være lurt å bruke gummihansker.
TipsBak gjerne rødbetene dagen før, så sparer du tid.
2
Press saften av en sitron og skrell ingefær.
3
Ha rødbeter, sitron, ingefær og eplejuice i blenderen og kjør til en glatt puré.
4
Tilsett yoghurt og kjør til en glatt smoothie. Server i høyt glass med sugerør.
TipsØnsker du en søtere smoothie, kan du tilsette 4 ss honning.