tablecloth-basil
Milkshake med edderkoppegg
(2)

Milkshake med edderkoppegg

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Blåbær gjør jobben som skumle edderkoppegg i kremtoppingen på disse milkshakene. Heldigvis smaker det kjempegodt!

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

½ lvaniljeis
2 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 dlTINE Kremfløte
1 tssukker
1 dlblåbær

KARAMELLSAUS

1 ½ dlsukker
1 dlvann
1 ssTINE Meierismør
1 dlTINE Kremfløte
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Kok vann og sukker i en gryte uten omrøring til det karamelliseres og bobler godt. Ta gryten av varmen og rør inn smør og fløte. Avkjøl i kjøleskapet.
    2. Ta vaniljeisen ut og la den bli litt myk. Pisk fløten stiv med sukker til en tykk krem. Vend inn blåbær. La gjerne noen knuse, det gir bare en ekstra effekt, men ikke rør for mye.
    3. Kjør iskremen med melk i en blender til en jevn milkshake.
    4. Hell karamellsaus på innsiden av glass slik at veggene blir marmorert. Hell i milkshaken og topp med blåbærkremen.
      blue heart
      Tips!

      Sett serveringsglassene i fryseren en time før servering, slik at de er skikkelig kalde. Da holder drikken seg bedre.

blue heart
Tips!

Bytt gjerne ut vaniljeis med sjokolade- eller jordbæris om du liker det bedre.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff