Iskaffe

Iskaffe med kanel

2
  • Enkel
  • 10 min
Kaffetørst? I varmen kan det være godt med en deilig iskaffe.

Ingredienser

2 ½ dl sterk kaffe
1 ss sukker
½ ts kanel

TIL SERVERING

8 stk isbiter
½ dl TINE Kremfløte

Slik gjør du det

    1. Lag filterkaffe og rør i sukker og kanel mens den er varm.
    2. Fyll et glass med isbiter, hell over kaffe og fyll opp med fløte. Hvis du pisker opp fløten litt på forhånd får du et fyldigere resultat.
      Tips!

      Sett en ekstra piff på iskaffen med 1 ss Amaretto eller Baileys.

Tips!

Frys isbiter av ferdig kaffe, da slipper du at iskaffen blir vannet ut.

Kommentarer

  • Per

    3 år siden
    Det var da skrekkelig mye kaffe? 205 dl

     (4)

    • Joacim Skjellerud, Matfaglig digitalredaktør

      3 år siden
      Hei Per, Her har vi rett og slett tastet feil. Jeg retter opp i dette med en gang :)

       (2)


Det er mye kjærlighet i god mat