Chai islatte

Chai islatte

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 0 min
En forfriskende og smakfull variant som kombinerer iste og chai latte. Med isbiter av chai-te har du alltid en chai islatte klar på 2 minutter

Ingredienser

Antall porsjoner

4 ss Chai-te
8 dl vann
1 l Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ss lønnesirup
4 stk kanelstenger (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann ha i chai-te. La trekke i 5 minutter, sil av. Lag den gjerne litt sterk. Hell i isbitformer og frys over natten.
      Tips!

      For mer smak, ha gjerne i 1-2 stjerneanis.

    2. Fordel isbiter i glass og fyll med melk. Rør inn litt lønnesirup og server med kanelstenger og gjerne sugerør.
      Tips!

      Du kan også kjøre blandingen i en blender slik at den blir en slush.

Tips!

Smak deg til hvor mange isbiter du liker best. Smaken blir mer intens etter hvert som isbitene smelter.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat