Heksedrikk med en rik blanding av frukter
Enkel•20 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 l
-
1 lSunniva original Tropisk
-
4 dl
-
2 sshonning
-
1 bokshermetisert litchi
-
8 stkblåbær
TIL SERVERING
-
1 stkstort gresskar
-
1 kgisbit
Slik gjør du det
-
1
Hell av laken på litchi-frukten og sett til side. Stikk et blåbær i hullet på hver litchi så de ser ut som øyne. Legg i fryseren for at de skal sette seg, minimum 1 time.
-
2
Skjær toppen av gresskaret og hul ut med en skje. La veggene være ca. 3 cm tykke.
Tips
Bruk innmaten av gresskaret! Tørk kjernene på lav varme i ovnen og bruk dem som topping på musli eller yoghurt. Gresskarkjøttet kan du koke i litt vann til mykt og kjøre til puré, gjerne med litt smør, og bruke som jevning i supper eller til spooky amerikanske pannekaker, gresskarvafler eller gresskarmilkshake. Se her for oppskrift på digg Gresskarsuppe.
-
3
Bland juice, Noisy, honning og laken fra litchiene i en bolle. Rør til honningen er oppløst. Hell punsjen i det uthulede gresskaret og legg «øynene» i, sammen med isbiter.