Trøfler med brunost

Trøfler med brunost

1
46
Enkel30 min
Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydrene i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. Hakkede peanøtter gir et salt kick.

Ingredienser

Antall stykker

  • 1 ½ dl
  • 200 g
    hvit sjokolade
  • 300 g
    TINE® Julebrunost
  • 1 dl
    salte peanøtter

Slik gjør du det

  1. 1

    Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.

    Tips

    Rør inn 1 ss cognac om du ønsker en mer voksen smak på trøflene.

  2. 2

    Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.

  3. 3

    Grovhakk peanøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en melonkuler eller skje, trill dem i hendene for pen form. Vend dem i hakkede nøtter. Oppbevar kaldt.

Tips

Lag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.

Del denne oppskriften: