Trøfler med brunost
Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydderet i
julebrunosten passer smaken perfekt til jul. En delikat gave som overrasker.
Enkel•30 min•24 personer
Ingredienser
- 1.5 dl TINE® Kremfløte
- 200 g hvit sjokolade
- 300 g TINE® Julebrunost
- 1 dl salte peanøtter
- 1 dl cashewnøtter
- 1 dl tørkede jordbær, eller bringebær
Slik gjør du
1
Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.
2
Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.
3
Grovhakk peanøtter og cashewnøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en skje, trill
dem i hendene for pen form. Vend trøflene i hakkede nøtter og tørkede jordbær eller bringebær. Oppbevar kaldt.
TipsHusk at trøffelblandingen må stå
kaldt over natten.
TipsLag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.