
Trøfler med brunost
Enkel•30 min min
Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydrene i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. Hakkede peanøtter gir et salt kick.
Ingredienser
Antall stykker
-
1 ½ dl
-
200 ghvit sjokolade
-
300 gTINE® Julebrunost
-
1 dlsalte peanøtter
Slik gjør du det
-
1
Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.
Tips
Rør inn 1 ss cognac om du ønsker en mer voksen smak på trøflene.
-
2
Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.
-
3
Grovhakk peanøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en melonkuler eller skje, trill dem i hendene for pen form. Vend dem i hakkede nøtter. Oppbevar kaldt.