Trøfler med brunost

(36)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydrene i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. Hakkede peanøtter gir et salt kick.

Antall stykker

Ingredienser

1 ½ dlTINE Kremfløte
200 ghvit sjokolade
300 gTINE Julebrunost
1 dlsalte peanøtter
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.

      Tips:

      Rør inn 1 ss cognac om du ønsker en mer voksen smak på trøflene.

    2. Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.
    3. Grovhakk peanøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en melonkuler eller skje, trill dem i hendene for pen form. Vend dem i hakkede nøtter. Oppbevar kaldt.

Tips:

Lag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.

 Les kommentarer (1)

Kommentarer

  Legg til kommentar