Trøfler med brunost

Trøfler med brunost

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 30 min
Brunost og hvit sjokolade er en perfekt smakskombinasjon, og med krydrene i julebrunosten passer smaken perfekt til jul. Hakkede peanøtter gir et salt kick.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ½ dl TINE Kremfløte
200 g hvit sjokolade
300 g TINE Julebrunost
1 dl salte peanøtter

Slik gjør du det

    1. Hakk sjokolade og del brunost i små terninger. Varm fløten til rett under kokepunktet. Ha sjokolade og brunost i fløten, og varm under omrøring til alt har smeltet. Blandingen må ikke koke.
      Tips!

      Rør inn 1 ss cognac om du ønsker en mer voksen smak på trøflene.

    2. Kjør blandingen helt glatt med en stavmikser, hell over i en liten form (ca. 20 x 25 cm) og sett kaldt over natten.
    3. Grovhakk peanøtter. Lag kuler av trøffelmassen med en melonkuler eller skje, trill dem i hendene for pen form. Vend dem i hakkede nøtter. Oppbevar kaldt.
Tips!

Lag gjerne dobbel mengde når du først er i gang, så har du til julegaver også. Du kan bruke din favorittbrunost.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Amalie

    11 måneder siden
    Hvor lenge holder kulene seg, og er de nødt til å stå kjærlig? Litt tungvindt om man skal gi det bort i en julegave...

    Kommenter  (3)


Det er mye kjærlighet i god mat