Panna cotta med bringebærsaus

Panna cotta med bringebærsaus

0
4
Enkel min
Enkel og god Panna cotta med syrlig bringebærsaus. Husk at puddingen skal stå 2 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Bringebærsaus med lime

  • 300 g
    frosne bringebær
  • 3 ss
    vann
  • ¾ dl
    sukker
  • 2 ss
    limesaft

Slik gjør du det

  1. 1

    Splitt vaniljestang og skrap ut frøene. Ha både stang og frø i en kjele sammen med sukker, fløte, melk og skall (zest) av sitron.

  2. 2

    Kok opp og la trekke i 20 minutter.

  3. 3

    Bløtlegg gelatin i kaldt vann i ca. 10 min.

  4. 4

    Klem vannet ut av gelatinplatene og ha dem oppi sammen med fløteblandingen. Rør i 2 minutter.

  5. 5

    Sil av og hell i former. La det avkjøles minimum 2 timer i kjøleskapet før servering.

Bringebærsaus med lime

  1. 6

    Kjør frosne bringebær, vann, sukker og limesaft i en blender og sil av. Smak til med litt mer sukker om det blir for syrlig.

Del denne oppskriften: