Gravlundgelé med Oreo-kjeks

(15)
 • Utførelse

  Enkel
 • Tid

Med Oreo-smuler, stivpiskede kremspøkelser og gravstøtter av kjeks, blir vanlig gelé med vaniljesaus skummel kirkegård til Halloween. Husk å sette av tid til at geléen stivner.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 pakkerPiano Bringebærgelé
1 lPiano Vaniljesaus
2 pakkeroreokjeks
1 pakkeBixit turbar eller andre firkantede kjeks
1 stkeggehvite
2 dlmelis

KREMSPØKELSER

3 dlTINE Kremfløte
1 ssmelis
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  1. Ha geleen i en gryte og smelt på lav varme til flytende. Hell i en form (ca. 35x25 cm) og sett kaldt til den stivner, minst 4 timer.
  2. Fjern kremen mellom Oreo-kjeksene og legg til side. Knus kjeksen til finsmulet.
  3. Skjær bunnen av 8 Bixit-turbarkjeks så de ligner gravstøtter. Rør ut melis med eggehvite, og ha i en pose. Klipp et lite hull og dekorer «gravstøttene» med kant og R.I.P eller annen dekor.
  4. Hell vaniljesaus utover den stivnede geleen og dryss over Oreo-smuler, slik at det ser ut som jord. Stikk ned gravstøttene i geleen.

   Tips:

   Du kan strø over et tynt lag kakao som jord, dersom du ikke har Oreo-kjeks.

  5. Stivpisk kremfløten med melis. Visp kremfyllet fra Oreo-kjeksene med en ballongvisp og pisk inn i kremen. Ha kremen over i en sprøytepose og sprøyt små spøkelsesdotter mellom gravstøttene. Dytt i noen grove Oreo-smuler til øyne.

Tips:

En gravlund kan inneholde all verdens skumle skapninger, så slipp fantasien løs med skjeletter, monstre og edderkopper. Små godteri gresskar og vingummimarker passer jo også godt inn…

Kommentarer

  Legg til kommentar