Spooky sjokoladepudding

Spooky sjokoladepudding

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Disse små Halloween-dessertene er søte i dobbelt forstand og faller i smak hos de minste. Og største.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 l Piano Sjokoladepudding
2 dl melis
1 stk eggehvite
4 ss kokosmasse

TIL PYNT

24 stk marshmallows
6 dl Piano Vaniljesaus

Slik gjør du det

    1. Rør sammen melis og eggehvite i en dyp skål. Ha kokosmasse i en annen skål. Dypp kanten på serveringsglass først i melisglasur, så i kokosmasse slik at du får en pyntet kant rund hele glasset.
    2. Lag små spøkelser ved å feste marshmallows sammen med melisglasuren som er igjen. Klipp gjerne til hodene litt spissere med en saks. Rør inn litt kakao i resten av melisglasuren og ha i en pose. Klipp et lite hull og sprøyt øyne og munn på spøkelsene.
    3. Del sjokoladepuddingen i små terninger (ca. 1 cm) og fordel i porsjonsformene. Sett spøkelsene på toppen og hell over vaniljesaus ved servering.
      Tips!

      Ønsker du en mer mousse-aktig variant, kan du smelte sjokoladepuddingen i en gryte med 1 dl fløte. Varm opp på svak varme under omrøring til smeltet. Fordel moussen i porsjonsglassene, sett kaldt og la stivne helt.

Tips!

Desserten kan lages klar på forhånd, så er det bare å helle på vaniljesausen ved servering.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat