Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Posjerte spøkelsespærer med vaniljesaus

Enkel
40min

Posjerte pærer med spennende krydderlake, vaniljesaus og pisket krem. Disse er pyntet ekstra fint til Halloween. Skumlere pærer er vanskelig å finne!

3.4
(18)
Posjerte spøkelsespærer med vaniljesaus

Ingredienser

4 stk
pære
1 stk
kanelstang
2 stk
hele stjerneanis
1 dl
sukker

Til servering

8 stk
tørkede blåbær
4 ts
solsikkekjerner
2 ts
Piano® Bringebærsaus (eller syltetøy)

Slik gjør du

  1. Tips

    Tilsett gjerne en vaniljestang i krydderlaken for en skikkelig luksusvri på denne desserten.

Tips

Det er fullt mulig å bruke denne oppskriften på epler også. De kan jo dekoreres som små gresskar. Kjerner du dem ut med en uthuler kan du fylle dem med vaniljesaus som renner over.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter