Dersom du har rester av brød, sukkerbrød, hveteboller, julekake e.l. du ønsker å bruke opp, har du et ypperlig utgangspunkt for å lage en saftig brødpudding.
Ingredienser
Antall porsjoner
6
Brødpudding
400 g
julekake/julebrød, loff, grovbrød eller andre brødvarianter
blanding av solbærsaft og vann (eller annen type rød saft)
2 ss
sukker hvis ønskelig
1 ss
potetmel
3 ss
vann til å røre ut potetmelet
Slik gjør du
Tips
Dersom du bruker brød med sukker, trenger du ikke ha i så mye sukker i puddingen.
Rød saus
Tips
For en litt mer voksen smak kan du la rosinene trekke i litt rom (ev. romessens blandet med vann) i noen timer eller over natten.
Brødpudding
Enkel
1t 10min
Dersom du har rester av brød, sukkerbrød, hveteboller, julekake e.l. du ønsker å bruke opp, har du et ypperlig utgangspunkt for å lage en saftig brødpudding.
3.5
(225)
Ingredienser
Brødpudding
400 g
julekake/julebrød, loff, grovbrød eller andre brødvarianter