Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Plomme- og bringebærsalat med Chevre

Enkel
20min

En frisk dessert med plommer, bringebær og Norsk Chevre Naturell Haukeli – en fersk geitost utviklet lokalt på Haukeli.

4.0
(4)
Next ImagePlomme- og bringebærsalat med Chevre

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
plomme
1 kurv
bringebær
1 dl
brunt sukker
1 dl
vann
190 g
Chevre Naturell

Fremgangsmåte

  1. Skjær plommene i båter og fjern steinene.

  2. Smelt sukker i en kasserolle med litt vann. La det koke til alt sukkeret er smeltet. Hell laken over plommene og vend forsiktig om.

  3. Rett før servering røres bringebærene i. Rør forsiktig slik at bringebærene holder fasongen. Server med Norsk Chevre Naturell Haukeli.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter