Pinneis med juice og yoghurt

Pinneis med juice og yoghurt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i kiosken. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Antall stykker

Ingredienser

3 dl Sunniva® Presset Eple og Mango
1 dl frossen mango
3 dl TINE Yoghurt Naturell
½ stk banan
1 dl bringebær

Slik gjør du det

    1. Kjør eple- og mangojuice med frossen mango i en blender til en jevn masse. Sett til side.
    2. Kjør yoghurt naturell med banan i en blender til en jevn masse.
    3. Fyll ispinneformer med de to blandingen. Dytt bringebærene ned med en pinne slik at blandingen marmoreres. Sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
      Tips!

      Du kan også fryse de to blandingene lagvis, ved å fylle på litt og litt og fryse dem mellom hver stripe.

Tips!

Smak til yoghurt naturell med hvilken som helst annen frukt hvis du ikke er så glad i banan. Du kan også bruke yoghurt som allerede har smak, men da har den en tynnere konsistens.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat