Skip to main content

Pinneis med juice og yoghurt

Enkel
15min

En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i kiosken. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

4.7
(21)
Next ImagePinneis med juice og yoghurt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dl
frossen mango
0.5 stk
banan
1 dl
bringebær

Fremgangsmåte

  1. Kjør eple- og mangojuice med frossen mango i en blender til en jevn masse. Sett til side.

  2. Kjør yoghurt naturell med banan i en blender til en jevn masse.

  3. Fyll ispinneformer med de to blandingen. Dytt bringebærene ned med en pinne slik at blandingen marmoreres. Sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

    Tips

    Du kan også fryse de to blandingene lagvis, ved å fylle på litt og litt og fryse dem mellom hver stripe.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Smak til yoghurt naturell med hvilken som helst annen frukt hvis du ikke er så glad i banan. Du kan også bruke yoghurt som allerede har smak, men da har den en tynnere konsistens.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter