Pinneis med juice og yoghurt
Enkel•15 min min
En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i kiosken. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.
Ingredienser
Antall stykker
-
3 dl
-
1 dlfrossen mango
-
3 dl
-
½ stkbanan
-
1 dlbringebær
Slik gjør du det
-
1
Kjør eple- og mangojuice med frossen mango i en blender til en jevn masse. Sett til side.
-
2
Kjør yoghurt naturell med banan i en blender til en jevn masse.
-
3
Fyll ispinneformer med de to blandingen. Dytt bringebærene ned med en pinne slik at blandingen marmoreres. Sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
Tips
Du kan også fryse de to blandingene lagvis, ved å fylle på litt og litt og fryse dem mellom hver stripe.