
Pinneis med juice og yoghurt
En marmorert og frisk yoghurt-is med eple- og mangojuice, mango, banan og bringebær smaker godt i sommervarmen. Lager du isen selv slipper du turen bort i kiosken. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kjør eple- og mangojuice med frossen mango i en blender til en jevn masse. Sett til side.
- 2
Kjør yoghurt naturell med banan i en blender til en jevn masse.
- 3
Fyll ispinneformer med de to blandingen. Dytt bringebærene ned med en pinne slik at blandingen marmoreres. Sett på lokk med pinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
Tips
Du kan også fryse de to blandingene lagvis, ved å fylle på litt og litt og fryse dem mellom hver stripe.
Tips
Smak til yoghurt naturell med hvilken som helst annen frukt hvis du ikke er så glad i banan. Du kan også bruke yoghurt som allerede har smak, men da har den en tynnere konsistens.