Frozen yoghurt-barer

Frozen yoghurt-barer

0
9
Enkel15 min
En morsom og forfriskende måte å servere yoghurt på. Perfekt som snacks i sommervarmen. 1 porsjon = 8 stk, så om du lager alle 3 porsjonene blir det 24 stk. Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

Ingredienser

Antall stykker

VANILJESMAK

JORDBÆRSMAK

SKOGSBÆRSMAK

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør sammen TINE Yoghurt Vanilje og honning. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurten utover.

  2. 2

    Skjær skallet av ananas, fjern den harde kjernen og del i små biter. Skrell og del kiwi i biter. Dryss fruktbitene utover yoghurten og ha over kokosmasse.

  3. 3

    Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.

    Tips

    Om du ikke spiser alt med en gang, kan du oppbevare yoghurtbarene i biter i en pose i fryseren.

JORDBÆRSMAK

  1. 4

    Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt jordbær utover.

  2. 5

    Del jordbær i fire og dryss utover med blåbær og bringebær.

  3. 6

    Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.

SKOGSBÆRSMAK

  1. 7

    Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt skogsbær utover.

  2. 8

    Dryss bjørnebær og müsli over.

  3. 9

    Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.

Tips

Det er lov å toppe disse med, f.eks. hakkede nøtter, sjokoladebiter eller røre inn syltetøy når du skal kose deg ekstra.

Del denne oppskriften: