Frozen yoghurt-barer
Enkel•15 min min
Ingredienser
Antall stykker
VANILJESMAK
-
500 g
-
2 dlflytende honning
-
½ stkananas
-
2 stkkiwi
-
4 sskokosmasse
JORDBÆRSMAK
-
500 g
-
8 stkjordbær
-
1 dlblåbær
-
2 dlbringebær
SKOGSBÆRSMAK
-
500 g
-
2 dlbjørnebær
-
2 dlmüsli
Slik gjør du det
-
1
Rør sammen TINE Yoghurt Vanilje og honning. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurten utover.
-
2
Skjær skallet av ananas, fjern den harde kjernen og del i små biter. Skrell og del kiwi i biter. Dryss fruktbitene utover yoghurten og ha over kokosmasse.
-
3
Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
Tips
Om du ikke spiser alt med en gang, kan du oppbevare yoghurtbarene i biter i en pose i fryseren.
JORDBÆRSMAK
-
4
Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt jordbær utover.
-
5
Del jordbær i fire og dryss utover med blåbær og bringebær.
-
6
Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
SKOGSBÆRSMAK
-
7
Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt skogsbær utover.
-
8
Dryss bjørnebær og müsli over.
-
9
Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.