Skip to main content

Frozen yoghurt-barer

Enkel
15min

En morsom og forfriskende måte å servere yoghurt på. Perfekt som snacks i sommervarmen. 1 porsjon = 8 stk, så om du lager alle 3 porsjonene blir det 24 stk. Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

3.6
(55)
Next ImageFrozen yoghurt-barer

Ingredienser

Antall porsjoner

24

VANILJESMAK

2 dl
flytende honning
0.5 stk
ananas
2 stk
kiwi
4 ss
kokosmasse

JORDBÆRSMAK

500 g
TINE Yoghurt Jordbær
8 stk
jordbær
1 dl
blåbær
2 dl
bringebær

SKOGSBÆRSMAK

2 dl
bjørnebær
2 dl
müsli

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen TINE Yoghurt Vanilje og honning. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurten utover.

  2. Skjær skallet av ananas, fjern den harde kjernen og del i små biter. Skrell og del kiwi i biter. Dryss fruktbitene utover yoghurten og ha over kokosmasse.

  3. Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.

    Tips

    Om du ikke spiser alt med en gang, kan du oppbevare yoghurtbarene i biter i en pose i fryseren.

JORDBÆRSMAK

  1. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt jordbær utover.

  2. Del jordbær i fire og dryss utover med blåbær og bringebær.

  3. Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.

SKOGSBÆRSMAK

  1. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt skogsbær utover.

  2. Dryss bjørnebær og müsli over.

  3. Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det er lov å toppe disse med, f.eks. hakkede nøtter, sjokoladebiter eller røre inn syltetøy når du skal kose deg ekstra.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter