
Frozen yoghurt-barer
En morsom og forfriskende måte å servere yoghurt på. Perfekt som snacks i sommervarmen. 1 porsjon = 8 stk, så om du lager alle 3 porsjonene blir det 24 stk. Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

Ingredienser
Antall porsjoner
24
VANILJESMAK
JORDBÆRSMAK
Fremgangsmåte
- 1
Rør sammen TINE Yoghurt Vanilje og honning. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurten utover.
- 2
Skjær skallet av ananas, fjern den harde kjernen og del i små biter. Skrell og del kiwi i biter. Dryss fruktbitene utover yoghurten og ha over kokosmasse.
- 3
Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
Tips
Om du ikke spiser alt med en gang, kan du oppbevare yoghurtbarene i biter i en pose i fryseren.
JORDBÆRSMAK
- 4
Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt jordbær utover.
- 5
Del jordbær i fire og dryss utover med blåbær og bringebær.
- 6
Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
SKOGSBÆRSMAK
- 7
Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt skogsbær utover.
- 8
Dryss bjørnebær og müsli over.
- 9
Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
Tips
Det er lov å toppe disse med, f.eks. hakkede nøtter, sjokoladebiter eller røre inn syltetøy når du skal kose deg ekstra.