Frozen yoghurt-barer

Frozen yoghurt-barer

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En morsom og forfriskende måte å servere yoghurt på. Perfekt som snacks i sommervarmen. 1 porsjon = 8 stk, så om du lager alle 3 porsjonene blir det 24 stk. Husk at de skal stå 3-4 timer i fryseren.

Ingredienser

Antall porsjoner

VANILJESMAK

500 g TINE Yoghurt Vanilje
2 dl flytende honning
½ stk ananas
2 stk kiwi
4 ss kokosmasse

JORDBÆRSMAK

500 g TINE Yoghurt Jordbær
8 stk jordbær
1 dl blåbær
2 dl bringebær

SKOGSBÆRSMAK

500 stk TINE Yoghurt Skogsbær
2 dl bjørnebær
2 dl müsli

Slik gjør du det

    1. Rør sammen TINE Yoghurt Vanilje og honning. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurten utover.
    2. Skjær skallet av ananas, fjern den harde kjernen og del i små biter. Skrell og del kiwi i biter. Dryss fruktbitene utover yoghurten og ha over kokosmasse.
    3. Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
      Tips!

      Om du ikke spiser alt med en gang, kan du oppbevare yoghurtbarene i biter i en pose i fryseren.

  1. JORDBÆRSMAK

    1. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt jordbær utover.
    2. Del jordbær i fire og dryss utover med blåbær og bringebær.
    3. Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
  2. SKOGSBÆRSMAK

    1. Dekk bunnen av en firkantet form (ca. 20 x 28 cm) med bakepapir og fordel yoghurt skogsbær utover.
    2. Dryss bjørnebær og müsli over.
    3. Press alt forsiktig litt ned i yoghurten og frys til stiv, 3-4 timer. Løft ut av formen og del i biter, enten med en skarp kniv eller brekk biter. Spis med en gang.
Tips!

Det er lov å toppe disse med, f.eks. hakkede nøtter, sjokoladebiter eller røre inn syltetøy når du skal kose deg ekstra.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat